Comentarii

Aici îmi puteți transmite gândurile dumneavoastră, comentariile sau sugestiile. Mulțumesc. Gabriel Pîrcălabu

 

11 gânduri despre „Comentarii

 1. Thank you.
  You’ve been very helpful with my anxiety problem! I will recommend you further.

  Good job.
  John

 2. Viața mea s-a schimbat mult în bine, după ce am urmat tratamentul cu dumneavoastră. Vă mulțumesc.

 3. Mă bucur că v-am întâlnit. Sunt foarte mulțumită de evoluția de după ședințele de terapie. Mulțumesc.

 4. Ați făcut lucruri bune pentru viața mea, care o luase pe un drum foarte dificil de gestionat. M-ați ajutat să mă repliez și să regăsesc bucuria de a trăi. Vă mulțumesc.

 5. Mulțumim pentru ajutor. Ne-ați oferit ceea ce aveam nevoie pentru a redescoperi ceea ce e important. Deși ne-a luat ceva timp, la un moment dat ne-am hotărât să venim la psiholog. Se pare că a fost, momentul potrivit. Se pare că am venit la psihologul potrivit.
  Vă suntem recunoscători.

 6. A fost o călătorie internă cu descoperiri uneori surprinzătoare. Oricum, plină de învățăminte. Apreciez foarte mult că m-ai ajutat, m-ai îndrumat. Uneori, nu reușim singuri și avem nevoie de îndrumare. A fost cazul meu, deși nu aș fi crezut inițial. Numai după ce ai trecut prin fazele acute, poți evalua cu adevărat starea ta anterioară. Recomand.

 7. Am căutat un psihoterapeut când am simțit că nu mai pot continua ca până acum. Eram oarecum sceptică dar și curioasă. Mai ales despre hipnoză. Gabriel mi-a redeschis viața, m-a ajutat să simt din nou că trăiesc. Hipnoza e o chestie extraordinară. Acum sunt o persoană vie, cu emoțiile și trăirile mele. Mulțumesc.

 8. M-am regăsit cu ajutorul dumneavoastră. Am reușit, din nou, să simt lucruri pe care nu credeam că le mai pot simți. Nu pot să vă mulțumesc îndeajuns.
  Elena I

Lasă un răspuns